Tini varrótanfolyam

Varrótanfolyam célja:

Szeretnénk hasznos és izgalmas elfoglaltságot, egyúttal kreatív hobbit kínálni azoknak a 12. életévüket betöltött fiataloknak, akik szeretnének kevés pénzből csinosan öltözni, ruhatárukat saját kezűleg elkészíteni, de nem tudják hogyan fogjanak hozzá, vagy esetleg később hivatásszerűen szeretnének ruhakészítéssel foglalkozni. Célunk megismertetni és megszerettetni a résztvevőkkel a varrótűvel és varrógéppel való munkálkodást, bepillantást engedni a szabás-varrás rejtelmeibe. Ha tetszik, amit tanultál és szeretnéd folytatni, erre is lesz lehetőséged egy következő tanfolyamon.

Amit biztosan megtanulhatsz:

- szabásminta másolása divatlapból

- varrógép kezelése

- egyszerű hátizsák készítése

- rövidnadrág varrása (egyszerű, gumis derekú nadrág, rávarrt zsebbel)

A tanfolyam időtartama: 16 óra

A foglalkozások heti négy alkalommal, kedd-péntekig, napi 4 óra időtartamban lesznek megtartva, 9:00 – 13:00 óráig.  A foglalkozások 6 fős csoportokban kerülnek megrendezésre.

A tanfolyam kezdetének tervezett ideje: 2020. július 21.

Részvételi díj: 28 000 Ft/fő

Tanfolyam helye: Sansz Felnőttképző Kft. Oktatóterme, Szombathely Szent Flórián krt. 2. 1/28.

A részvételi díj jelentkezéskor fizetendő! A tanfolyam díja magában foglalja a részvételi díjat és a varrógépek, vasalók használatát. Jelentkezni a "Jelentkezés" gombra kattintva, az ürlap kitöltésével lehet. A jelentkezés a jelentkezési lap beküldésével (sanszfelnottkepzo.eu/jelentkezés), és a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. Beiratkozás időpontjáról e-mail értesítést küldünk. 

Jelentkezési határidő: 2023. június 26.

A tanfolyam indításának feltétele min. 6 fő jelentkezése. Amennyiben a tanfolyamot bármilyen okból kifolyólag nem tudjuk elindítani, a már befizetett részvételi díj teljes összegben visszafizetésre kerül.

Méteráruban és rövidáruban partnerünk az Ezredév Méteráru Szaküzlet és Webáruház https://1000textil.hu/

Honlap készítés