Haladó varrótanfolyam

 

A képzés célja:

A résztvevők bővítsék ki a szabással kapcsolatos ismereteiket a divatlap és/vagy szabásmintaív segítségével, továbbá tanulják meg egy női blúz, ruha, béleletlen blézer önálló megvarrását, az ehhez kapcsolódó részfeladatokkal együtt, mint pl. zsebzés, ujja hasíték, gallér, kézelő készítés, stb.

A tanfolyam időtartama: 30 óra

A foglalkozások heti két alkalommal, a kijelölt napokon 3-3 óra időtartamban lesznek megtartva du. 16.30-19.30 óráig. A foglalkozások 6 fős csoportokban kerülnek megrendezésre. Megfelelő számú jelentkező esetén (6 fő), délelőtti vagy szombati csoportot is tudunk indítani.

A tanfolyam díja:   70 000 Ft/tanfolyam/fő

A jelentkezéssel egyidőben 8000 Ft. regisztrációs díjról díjbekérőt küldünk. A résztvevők a regisztrációs díj befizeteésével foglalják helyüket a tanfolyamra, részvétel esetén a tanfolyam teljes árából jóváírjuk. A fennmaradó összeget beiratkozáskor kell fizetni.

Tanfolyam helye: Flórián Irodaház, Szombathely, Szent Flórián krt. 2.

Jelentkezéskor fizetendő: 8000 Ft regisztrációs díj (a tanfolyam díjában benne foglaltatik)

A tanfolyam díja magában foglalja a részvételi díjat, a gépek és eszközök használatát, kezdő lépésekhez a gyakorló textíliát.

Jelentkezni itt, a "Jelentkezés" gombra kattintva, az űrlap kitöltésével lehetséges.

Jelentkezési határidő: folyamatosan fogadjuk a jelentkezéseket.

A tanfolyam indításának feltétele min. 6 fő jelentkezése. Amennyiben a tanfolyamot bármilyen okból kifolyólag nem tudjuk elindítani, a részvételi díj teljes összegben visszafizetésre kerül.

Következő kurzus kezdési időpontja: 2024 február 19. hétfő/szerda

Textíliában partnerünk az Ezredév Méteráru Szaküzlet és Webáruház 

https://1000textil.hu/

 

Honlap készítés