Szabásminta szerkesztő, modellező

A képzés célja:

A megtervezett, megrajzolt ruhadarab elkészítésének következő fázisa a szabásminta alapszerkesztése és annak modellezése. Legtöbb varrótanfolyam óraszámába nem fér bele a szerkesztés tanulása, ezért csak nagyon kevesen rendelkeznek ezzel a kompetenciával. A kezdő tanfolyam résztvevői megtanulhatják a szoknya, női nadrág, női blúz, ruha és kosztümkabát alapszerkesztését. Aki ennél többre vágyik, haladó tanfolyamunkon megtanulhatja, hogy miként lehet egy fazonból számos másikat készíteni. Ezt az átalakítási folyamatot nevezzük modellezésnek. Tanfolyamainkat nem csak hobbivarrónőknek, de végzett női szabóknak, nőiruha-készítőknek is ajánljuk.

Megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk! Min. 6 fő jelentkezése szükséges.

A nem megfelelő számú jelentkező esetén a kezdés tervezett időpontjának módosításáról e-mailben küldünk tájékoztatást  a jelentkezőknek.

Képzés időtartama: 30 óra kezdő + 30 óra haladó

Képzés részvételi díja: 1600 Ft/óra/fő

Képzési díj a részvételi díjat, az eszköz és géphasználatot tartalmazza, a tankönyvek és a varrási gyakorlathoz szükséges alap- és segédanyagokat nem tartalmazza.

Jelentkezni az „Ezredév” Méter- és rövidáru szaküzletben, Szombathely Kőszegi u. 1. sz. alatt lehet. A jelentkezés a jelentkezési lap leadásával, és a regisztrációs díj (7000 Ft.) befizetésével válik érvényessé.

A tanfolyam írásbeli vizsgával zárul, a tanfolyamot sikerrel elvégzők tanúsítványt kapnak.

Amennyiben a tanfolyamot bármilyen okból kifolyólag nem tudjuk elindítani, a részvételi díj teljes összegben visszafizetésre kerül.

A következő tanfolyam indításának várható időpontja: 2020. május 18.

Honlap készítés